De verzekering tijdens uw vakantie- onderschrijf hier uw polis

Tijdens uw vakantie kan er zich steeds een probleem voordoen. Hiervoor hebben wij specifieke bijstandsverzekering die wij u onder meer aanbieden bij Europ Assistance.

We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen, internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd, 24 uur op 24 uur ter hulp te snellen.
U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24u.
Door gebruik te maken van één van  de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.

Wenst u volledige reisbijstand of wenst u de voordelen van een annulatieverzekering van Europ Assistance te ontdekken?
Ontdek de jaarlijkse reisbijstand.
Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland ( verblijven, citytrips, reizen,..). U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een
jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo;

Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online
Ontdek de tijdelijke reisbijstand
Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering. Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.

Uiteraard kan u ook nog steeds terecht bij één van onze medewerkers voor bijkomende inlichtingen of hulp.