09 376 14 11
Boek uw afspraak

Koffiebranderij De Witte Zwaan zet samenwerking generatie na generatie verder.

Laatste update: 8-03-2023

Koffiebranderij De Witte Zwaan in Eeklo brengt zijn passie voor koffie al sinds 1902 over aan de rasechte coffeeholic. Zowel B2B als B2C verovert het familiebedrijf heel wat harten. Pieter-Jan Goemaere en echtgenote Nele Vanden Berghe namen het bedrijf acht jaar geleden over van een nonkel van Pieter-Jan en zetten het verhaal met veel liefde voor het vak verder. Met twee medewerkers in dienst, enkele koffiebranders en eigen gebouwen is er uiteraard ook nood aan een aantal verzekeringen. Huysman Verzekeringen mag zichzelf al sinds 1982 vaste verzekeringspartner van De Witte Zwaan noemen.

“Goede koffie is geen toeval. Het is een samenspel van de juiste koffieboer, de juiste brander en de juiste barista. En laten we dan het belang van het juiste materiaal (koffiebrander, koffiemachine,…) niet uit het oog verliezen!”, vertelt Pieter-Jan met passie. Maar uiteraard is het ook een kwestie van strategisch ondernemen en de juiste keuzes maken. Voor een ruim aantal verzekeringen klopt de familie dan ook jaar na jaar aan bij Huysman Verzekeringen.

Zeer vlotte samenwerking op maat

Bij Huysman Verzekeringen vinden we een duurzame relatie belangrijk. Katie is dan ook al jaren het vaste aanspreekpunt van Pieter-Jan en Nele. “Katie belt ons geregeld op om te vragen hoe de zaken gaan en om ons op de hoogte te brengen van nieuwe producten. Zo werden we recent op de hoogte gebracht dat ook Huysman de specialisten in huis heeft die advies kunnen geven over investeren in vastgoed, successieplanning en vermogengsbegeleiding.”

Ondertussen staat Huysman Verzekeringen in voor diverse verzekeringen van deze klant, zowel zakelijk als privé. De proactieve aanpak van Huysman Verzekeringen bevalt Pieter-Jan en Nele. “Je voelt dat Huysman Verzekeringen vinger aan de pols houdt en geregeld nagaat of alles nog correct en voldoende verzekerd is. Bovendien krijg je de vrijheid om je verzekeringspartners te kiezen. Zo werken we al sinds jaar en dag met een andere partner voor onze autoverzekeringen, en dat is geen enkel probleem.”

Zowel beroepsmatig als in de privésfeer een sterke partner

Over de vraag hoe hij Huysman Verzekeringen zou omschrijven, hoeft Pieter-Jan niet lang na te denken: “Huysman Verzekeringen is een heel sterk en groeiend bedrijf met een jarenlange ervaring en expertise in verschillende domeinen. Een aanrader voor zowel je beroepsmatige als privéverzekeringen”.

Website: www.dewittezwaan.be

Gerelateerd initiaal logo Nieuws

28-09-2023 Welke verzekeringen zijn verplicht voor ondernemingen?

Welke verzekeringen zijn verplicht voor ondernemingen?

Om uw onderneming tegen onverwachte gebeurtenissen te beschermen, sluit u allerhande verzekeringen af. Dat is niet altijd vrijblijvend. Meer info in ons artikel

Lees verder
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering sfeerbeeld
15-03-2023 Verplichte beroepsaansprakelijkheids verzekering

Verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor intellectuele beroepen in de bouw

Een aanvulling op de verplichte verzekering tienjarige aansprakelijkheid voor partijen betrokken bij woningbouw.

Lees verder
15-02-2023 Een arbeidsongeval, beter voorkomen dan genezen.

Een arbeidsongeval, beter voorkomen dan genezen.

Een arbeidsongeval is snel gebeurd! Het risico en de gevaren zijn afhankelijk van de sector, onderstaande tips en opmerkingen kunnen u veel narigheid besparen.

Lees verder

Meer nieuws