09 376 14 11
Boek uw afspraak

De digitale tools van Huysman

Laatste update: 15-03-2023

U wil in uw privésfeer alsook op professioneel vlak zo weinig mogelijk tijd verspillen en het efficiëntst mogelijk te werk gaan. Perfect! Bij Huysman willen we dit namelijk ook!

Vraagt u zich af hoe we deze woorden omzetten in concrete daden? Bekijk dan zeker onderstaande nieuwigheden en spring mee op de digitale trein.

DIGITALE ONDERTEKENING

Gedaan met het afprinten, manueel ondertekenen, inscannen en per e-mail versturen van documenten. Dit kan via BRIO & Connective namelijk op een veel eenvoudigere (en digitale) manier!

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Wij zenden u een mail met een persoonlijke link. Na het klikken op de link komt u in een beveiligde omgeving terecht waarin u het document kan raadplegen. Vervolgens hebt u onderaan de mogelijkheid om elektronisch te ondertekenen via een eenmalig wachtwoord. U vult uw e-mailadres/GSM-nummer aan, typt de code in het voorziene vakje en de handtekening wordt automatisch toegevoegd aan het document. Nadien krijgt u nog een bevestigingsmail met de mogelijkheid om het ondertekende document op te slaan.

Laat uw persoonlijke beheerder zeker iets weten indien u akkoord bent met deze manier van ondertekenen.

PENBOX

Als verzekeringsmakelaar hebben wij uw gegevens nodig. Enerzijds als een wettelijke verplichting en anderzijds om u correcte offertes op maat te kunnen bezorgen. Het aanleveren van persoonsgegevens of documenten zoals een identiteitskaart/rijbewijs via e-mail is op vandaag niet de meest efficiënte manier.

Via Penbox bestaat nu de mogelijkheid om makkelijk en digitaal (via pc of smartphone) uw gegevens aan te leveren en een foto van uw ID of rijbewijs toe te voegen. Na ontvangst van een gepersonaliseerde mail, doorloopt u de stappen en klikt u op verzenden. Alle ingevulde informatie komt meteen bij ons toe zodat wij verder het nodige kunnen doen voor uw dossier.

E-GOR

Een beter zicht op uw pensioendossier, minder papieren en een vloeiende samenwerking tussen u, uw boekhouder, Huysman en de verschillende verzekeraars? Met e-GOR kan dit!

Dit online en interactieve platform zorgt ervoor dat fiscale optimalisaties vlotter en sneller kunnen verlopen. Informatie kan makkelijk door u of uw boekhouder aangeleverd worden via een persoonlijke login. Aanpassingen maken of een totaaloverzicht hebben van uw pensioenopbouw of dekking bij arbeidsongeschiktheid en overlijden kunnen met slechts enkele klikken.

Uw vertrouwde contactpersoon voor levensverzekeringen zal hierover binnenkort zeker met u spreken.

VERGEET ZEKER NIET DE BESTAANDE DIGITALE TROEVEN VAN HUYSMAN

Deze zijn terug te vinden via deze handige brochure.

Uw contactpersonen

Frederik Declerck Frederik Declerck

Kantoorverantwoordelijke en jurist

Stuur een mail
T +32 9 376 14 65