09 376 14 11
Boek uw afspraak

Ondernemers bij Huysman

Laatste update: 15-02-2023

U weet ongetwijfeld dat u bij Huysman terecht kan voor allerhande advies en verzekeringen voor uw onderneming, maar wist u ook dat ondernemen bij onze collega’s in het bloed zit? Graag stellen wij u dan ook onze collega ondernemers even aan u voor.

Basics with a touch of Marilis

Marie Callewaert werkt sinds eind 2017 op onze afdeling Huysman Yacht. Als jonge, energieke en gemotiveerde medewerker helpt ze u graag met al uw vragen over uw pleziervaartpolis en berekent ze voor u de beste offerte!

Marie en Liesbeth - zussen en hartsvriendinnen voor het leven - kortom MARILIS.
In 2018 zijn Marie en Liesbeth hun vader verloren aan kanker, hun steunpilaar en raadgever was er opeens niet meer. Daardoor zijn ze op zoek gegaan naar een manier om hem toch dicht bij zich te houden. Zo groeide het idee om een kledinglijn te starten met ontwerpen die hen nauw aan het hart liggen.

Met een eerste zelfontworpen design 'Infinity' verwijzen ze dan ook naar de onbreekbare band tussen de zussen en hun verloren geliefde. Eén van de prioriteiten was dan ook om een duurzame collectie op de markt te brengen, wat in huidige tijden zeer belangrijk is.

Alles wordt vervaardigd uit 100% Bio-katoen en ontwikkeld in de beste omstandigheden. Wens je meer informatie over hun duurzame kledinglijn?
Je vindt ze terug op Instagram en Facebook, de webshop vind je op marilis.be

Meesterlijk, ontbijt om voor op te staan!

Eén van uw aanspreekpunten op onze dienst Particulieren is Axelle Demeester. Sedert september 2020 kan u bij haar terecht voor uw auto, brandverzekering, reisbijstand, … en dit steeds met een vriendelijke lach!

Axelle en haar zus Amber zijn vorige zomer gestart met Meesterlijk ontbijt. In het weekend en op feestdagen verwent Meesterlijk Ontbijt je met een buitengewoon verzorgd ontbijt aan huis. Je kan kiezen uit verschillende ontbijtmanden en op feestdagen kan je kiezen voor een aangepast thema ontbijt.

Alle informatie over de formules en om te bestellen (bestellen kan telkens tot de donderdag) kan je terugvinden op de website meesterlijkontbijt.be of via Facebook en Instagram.

Panizio, één passie, auto's!

Christophe Panis is sinds begin 2019 een vaste waarde op onze afdeling KMO. U kan erop vertrouwen dat het dossier van uw onderneming in goede handen is en van A tot Z wordt bekeken. Zijn ervaring in de autosector is zeker en vast een troef!

Naast z'n interesses in verzekeringen heeft Christophe één grote passie, auto's! Het liefst helpt hij mensen die op zoek zijn naar een specifieke wagen, maar zelf niet vertrouwd zijn met alles rond de automarkt.

Christophe tast de behoeften af en gaat de uitdaging aan om op zoek te gaan naar de meest geschikte wagen(s) uit het web van duizenden tweedehandsvoertuigen. Wens je zelf jouw wagen te verkopen? Dan helpt Christophe graag met het maken van een optimaal zoekertje: de juiste beschrijving en aantrekkelijke foto’s maken het verschil!

Bezit je reeds een wagen en wens je deze graag eens op de gevoelige plaat vast te leggen? Als liefhebber van fotografie is ook een shoot van jouw parel op wielen een mogelijkheid.

Tot slot zal Christophe graag helpen bij het uitstippelen van een schitterende route (al dan niet met roadbook). Dat kan voor jouw organisatie of gewoon om met vrienden eens lekker rond te cruisen. Heerlijke wegen aan elkaar knopen is zijn favoriete uitzoekwerk.

Je kan Panizio terugvinden op Instagram, Facebook en via de website panizio.be

Uw contactpersonen

Axelle Demeester Axelle Demeester

Advies en polisbeheer particulieren

Stuur een mail
T +32 9 376 14 26

Christophe Panis Christophe Panis

Advies en polisbeheer KMO

Stuur een mail
T +32 9 376 14 74