09 376 14 11
Boek uw afspraak

Ervaren en onafhankelijk

Laatste update: 16-03-2023

3 generaties, 40 experten. Bij Huysman steken we onze expertise niet onder stoelen of banken. Integendeel, we zijn er trots op.

Als financiële partner helpen we u de juiste keuzes maken. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar beschermen we wat u hebt opgebouwd. Helemaal op maat van uw leven en werk. Zowel als zelfstandige, vrij beroeper, kmo of particulier kan u bij ons terecht.

Kruisbestuiving van kennis en expertise

Van beleggen tot leven. Van verzekeren tot wonen. Huysman is thuis in elke fase van uw leven. Zowel als ondernemer of als particulier. Dankzij gespecialiseerde medewerkers op elke afdeling volgen we veranderingen in alle sectoren op de voet en vergelijken we de formules die best aansluiten bij uw noden. Zo bent u zeker van een passend antwoord op elke vraag.

  Persoonlijk en rechtstreeks

  Bij Huysman willen we niet de grootste zijn. Wel de meest persoonlijke. De bank en makelaar waar rechtstreeks contact, vertrouwde gezichten en een flexibele service voor u het verschil maken. Net daarom zijn we op elk moment makkelijk bereikbaar. Met ruime openingsuren of nog efficiënter met een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Aan u de keuze!

   Sterke fundamenten

   Huysman is een familiebedrijf in de volle betekenis van het woord. Het kantoor is volledig in familiale handen en zaakvoerder Peter Huysman is dagelijks en persoonlijk betrokken voor een optimale service. Het is uw garantie op onafhankelijkheid. Huysman verzekeringen maakt deel uit van Groep Huysman:

   Peter Huysman (Huysman Verzekeringen) - Frans Huysman (Ramaco) - Dominique Huysman (Huysman Bouw)
   • logo Huysman Verzekeringen
   • logo Huysman Yacht
   • logo Huysman Bouw
   • logo RAmaco
   • logo Immo Huysman