Over ons, Huysman Verzekeringen
Vragen?
+ 32 9 376 14 05

Ervaren en onafhankelijk

3 generaties, 40 experten. Bij Huysman steken we onze ervaring niet onder stoelen of banken. Integendeel, we zijn er trots op.

Als financiële partner helpen we u de juiste keuzes maken. Als onafhankelijke verzekeraar beschermen we wat u hebt opgebouwd. Helemaal op maat van uw leven en werk. Zowel als zelfstandige, vrij beroep, kmo of particulier.

Kruisbestuiving van kennis en expertise

Van beleggen tot leven. Van verzekeren tot wonen. Huysman is thuis in elke fase van uw leven. Zowel als ondernemer of als particulier. Dankzij gespecialiseerde medewerkers in elke afdeling volgen we veranderingen in alle sectoren en verzekeringen op de voet. En vergelijken we de formules die best aansluiten bij uw noden. Zo bent u zeker van het juiste antwoord op elk vraag.

Persoonlijk en rechtstreeks

Bij Huysman willen we niet de grootste zijn. Wel de meest persoonlijke. De bank en verzekeraar waar rechtstreeks contact, vertrouwde gezichten en een flexibele service voor u het verschil maken. Ook voor expertises. Net daarom zijn we op elk moment makkelijk bereikbaar. Met ruime openingsuren of voor een afspraak bij u thuis. U kiest.

Sterke fundamenten

Huysman is een familiebedrijf in de volle betekenis van het woord. De bank en verzekeraar is volledig in familiale handen en zaakvoerder is Peter Huysman dagelijks en persoonlijk betrokken voor een optimale service. Het is uw garantie op onafhankelijkheid. Huysman verzekeringen maakt deel uit van Groep Huysman:

Peter Huysman (Huysman Verzekeringen) - Frans Huysman (Ramaco) - Dominique Huysman (Huysman Bouw)

Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info:Onze privacy beleid